We zijn toegewijd aan het voldoen aan de behoeften van odontologens en staan altijd dicht bij hen, en daarom verbeteren we onze producten en diensten voortdurend om de loyaliteit van onze markt te waarborgen.

Onze oplossingen omvatten een breed scala aan referenties in boren, zowel voor tandheelkundig als laboratoriumwerk. Ze gebruiken allemaal de beste materialen en bieden efficiëntie, nauwkeurigheid, snijsnelheid, perfecte geometrie en gebrek aan trillingen.

Axis Dental diamantboren bieden een optimale dekking van het actieve deel, waardoor ze ongekende niveaus van comfort en efficiëntie kunnen bereiken. Meer dan 850 referenties in vijf verschillende korrels.

Hardmetalen boren van Axis Dental zorgen voor een optimaal snijeffect en een onberispelijke oppervlakteafwerking. Meer dan 250 referenties, met of zonder afkorting.

Vooruitgang in materialen en de altijd beter aangepaste schuurmiddelen voor het oppervlak waarop wordt gewerkt, garandeert een optimaal resultaat met behoud van de levensduur van de polijstmachines.

Aangezien tandheelkunde een uiterst specifiek en gevarieerd type activiteit is, heeft Axis Dental speciale aandacht besteed aan de ontwikkeling van haar producten en heeft het een breed assortiment ontwikkeld om alle verschillende activiteiten te verzekeren.

De activiteiten van laboratoria zijn de afgelopen jaren dramatisch geëvolueerd, waardoor Axis Dental het belang van het laboratoriumassortiment heeft moeten verminderen. Om aan deze veranderingen te beantwoorden, heeft Axis Dental specifieke producten ter beschikking gesteld aan professionals in deze sector die essentieel zijn voor hun dagelijkse activiteiten.

Verschillende Dental Opinion Leaders hebben, met de hulp van ons bedrijf, specifieke kits ontwikkeld om het dagelijkse werk of meer gespecialiseerde taken uit te voeren. Deze kits worden gebruikt in de trainingen die ze regelmatig geven.