ULTRASOUND: EFFICIËNT, COMFORTABEL, DUURZAAM EN COMPATIBEL

Door rekening te houden met het zeer bijzondere c werk dat deze punten moeten uitvoeren, hebben we het beste metaal gekozen om ze te kunnen vervaardigen.

Een rigoureuze precisie van de verbindingen en een zeer concrete vorm van de punt zorgen ervoor dat de professional met deze instrumenten zijn interventies efficiënter kan uitvoeren.

ULTRASOUNDS

PROFYLAXIS

REINIGING VAN IMPLANTATEN EN RESTAURATIES

PERIODONTIE

Het aanbrengen en ingrijpen van ultrasone tips op het gebied van profylaxe garanderen zeer snel werken, maken toegang mogelijk tot diepere plaatsen en op een zeer eenvoudige manier. Bovendien blijft het tandoppervlak gladder dan wanneer je het handmatig doet.

De grote hoeveelheid implantaten in de mond van de patiënt dwingt de professional om aandacht te besteden aan de groei van bacteriën op deze plaatsen.

Een bevolking die steeds meer door deze ziekte wordt getroffen, dwingt professionals om plaatsen te reinigen waartoe het moeilijk toegankelijk is of waar het zicht praktisch nihil is.

MET ALLE FITTINGS

Korte vormen om maximale kracht te hebben of lange en gebogen vormen om toegang te hebben tot elke mondhoek, zonder de platte uiteinden te vergeten door de kracht van golven te vergroten of dunne om smalle plaatsen te bereiken, elke professional zal de oplossing vinden voor zijn probleem.

Niets zal ontbreken omdat we de meest bekende armaturen op de markt hebben, dat wil zeggen EMS, KAVO, NSK, SATELEC en SIRONA om geen onnodige investeringen te doen.

Axis Dental

Neem contact op met uw Axis Dental-distributeur via het tabblad “wereldwijd netwerk”