WOLFRAAMCARBIDE BURGEN. SNIJKWALITEIT & DUURZAAMHEID

Dankzij de eigenschappen van het door Axis Dental geselecteerde wolfraamcarbide is het snijeffect van deze boren veel groter dan dat van een stalen boor.

Het actieve uiteinde zorgt voor comfort en een hoog rendement

punta activa

Axis Dental ronde boren zijn uitgerust met een actief dwarsmes aan hun uiteinde dat schok- en trillingsvrij werken garandeert.

De snij-efficiëntie van Axis Dental hardmetalen boren maakt gemakkelijk werken mogelijk op zowel ruwe als vlakke oppervlakken, altijd met de beste kwaliteit.

Wolfraamcarbide

Polijstmachines

Optimaal snijeffect en perfect comfort in ons brede assortiment voor dagelijkse tandheelkundige activiteiten, zoals het verwijderen van gaatjes en oude zachte restauraties, zoals amalgaam, composiet en cement. Met of zonder crosscuts voldoen we aan al uw professionele behoeften.

Axis Dental heeft een breed assortiment aan boren, in verschillende vormen en uitvoeringen, voor het afwerken van composiet, amalgamen, gaatjes en het prepareren van protheses.

Bruggen en kronen

Chirurgie

Axis Dental heeft specifieke hardmetalen boren ontworpen om te werken op metalen met overgesneden of gekruiste lagen, wat een uitstekende loodrechte of zijdelingse snijcapaciteit garandeert.

Ons assortiment hardmetalen boren voor chirurgie biedt een perfect evenwicht tussen snijeffect en comfort; zorgen voor volledige controle tijdens de interventie.